Categories: Viral

Të lindura e të rritura në mërgim, por këto dy mërgimtare të vogla e din nga i kanë rrënjët. Me flamurin me emblemën e UÇK-së dje u shëtitën rrugëve të Belgjikës

Dje në shtetin e Belgjikës në kuadër të “Balkan Trafik” disa shtete kanë promovuar veshjet e tyre tradicionale, shkruan GazetaDemos.

Në këtë iniciativ morën pjesë Shqipëria, Turqia, Serbia e edhe disa shtete tjera.

Në mesin e tyre bënte pjesë edhe Kosova. Disa të rinj ishin veshur me veshjet tona tradicionale ku dhe përfaqësuan kulturën e traditat tona.

Për Demos ka folur një mërgimtare e cila kishte marr pjesë si shikuese në këtë organizim.

Ajo tha se gjithçka ka qenë shumë mirë e organizuar dhe se kanë kaluar mjaft mirë.

E njejta ka dërguar edhe disa pamje ku shihet se me flamurin me emblemen e UÇK-së ishin shëtitur rrugëve ku edhe po mbahej ky organizim.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago