Viral

“T’kishin serbët, maqedonët Gjergj Kastriot, kishin ba tavaf 7 ditë e 7 netë në Krujë!”

“Me pas pasun hoxhallarë në vitet e 70-ta dhe 80-ta sa ka sot, do ta kishim konsideruar sot Kosovëen si Sanxhak të Serbisë!!!
Unë habitem me politiken zyrtare në Tironë dhe Prishtinë:

E bëjnë këtë me urdhëra apo për pushtet?
Apo për çfarë dreçin e bëjnë???
Shërbimet tona në këtë aspekt kanë dështuar!!!!
P.S.
Me pas pasun serbët apo maqedonët Gjergj Kastriot Skenderbeun, kishin ba tavaf 7 ditë e 7 netë në Krujë!!!”

Tim Shkupi—Comments:-Tenzi Beluli–Edhe pak do ta arsyetojm Enverin qè ju ka çi nanèn tradhterve tè shitur pèr sherbimet e huaja ,, ????☝️

Bardh Uldedaj–Burra shteti te 4 te ju Shkupi mja keni zane pamjen vellait tim nga Persheva Kujdes her tjeter

Atanas Dilov—Historia na ka treguar që e bëjnë për pusht_et

Tenzi Beluli—May be an image of the Place de la Bastille and text that says ’21:21 4G+ 90% RESPECT’

Lecaj Shaip–Konstatim i shkurt i thjeshtë. dhe shumë i vertet …!—Arjan Basha–Shume e sakte kjo qe thua”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago