Categories: Viral

‘Truri ekstremist i Putinit’ i quan akt heroike veprimet e Vuçiqit dhe Milorad Dodikut

Filozofi rus Aleksandar Dugin i njohur si “truri ekstremist i Vladimir Putinit”, thotë se mosvendosja e sanksioneve të Serbisë ndaj Rusisë është vëllazërore.
Dugin ka theksuar se veprimet e presidentit serb Aleksandar Vuçiq janë të duhura.

“Është plotësisht e kuptueshme se çfarë po bën presidenti serb Aleksandar Vuçiq dhe ne e vlerësojmë atë që po bën Milorad Dodik në Bosnje dhe Hercegovinë, e cila ndihmon shumë në këtë situatë kritike. Shmangia e sanksioneve kundër Rusisë është një akt heroik, do t’i kushtojë Serbisë, do të përpiqet t’ju ndëshkojë përsëri, siç kanë bërë në 25-30 vitet e fundit”, ka theksuar Dugin.

Ky filozof është i njohur për pikëpamje mesjetare, raciste, shoviniste për çdo gjë në botë.

Në dokumentarin VIRUSSIA, Dugin mendon që të drejtat e njeriut, liritë individuale, nuk duhet të ekzistojnë fare.

Sipas tij, ballafaqimi i Rusisë dhe Evropës është konfrontim midis globalizmit dhe anti-globalizmit duke kërkuar rikthimin e projektit të Rusisë Perandorake.

Kujtojmë se Serbia është i vetmi shtet në rajon që nuk ka vendosur sanksione ndaj Rusisë, pas agresionit ushtarak të kësaj të fundit në Ukrainë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago