Categories: Viral

Turqia dridhë gjithë botën, i kthenë shpinën Amerikës dhe Europës / Do të blejë avionë nga Rusia nëse nuk i jep Amerika…

Turqia do të fuqi zojë flotën ajrore dhe për këtë i është drej.tuar Amerikës ku ka kërkuar që ta furnizojë me 40 avionë Iu ftarakë F 16 Block 70 si dhe 80 kompl.ete për avionët turq F-16.

Sipas medi ave turke nëse kjo kërkesë e Turqisë do të refu.zohet nga ana e amerikanëve ata do u drejtohen për avionë Iu ftarakë Rusisë për të blerë avionë Su-57.

Marrë veshja thuhet se kërkon mir.atim si nga Departamenti i Shtetit ashtu edhe nga Kon gresi i SHBA bashk ëpunimi dhjetëvjeçar i Shteteve të Bash.kuara dhe Turqisë ka parur ulje-ngritje të shumta në vitet e fundit

për shkak të shqetë simeve të tilla si mosmarrëveshjet mbi politikën e Sirisë lidhjet e ngushta të Turqisë me Rusinë dhe të dhë.nat e Turqisë për lirinë dhe të drejtat e njeriut.

Ekspe rtët besojnë se dëshira e Turqisë për të blerë avionë Iu.ftarakë shtesë F16 do të jetë e vështirë të miratohet nga Kongresi amerikan për shkak të marrë dhënieve të dobëta midis dy ven.deve pas mosmarrëveshjes S-400.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago