Categories: Viral

U tha rusëve “ikni p**dhuni” në ishullin e Gjarprit, kthehet dhe nderohet ushtari ukrainas që ishte rob

Një ndër çastet më domethënëse të luftës në Ukrainë, ka qenë një episod në ishullin e njohur si i Gjarprit, ku një anijeje me ushtarë ukrainas, iu kërkua të dorëzoheshin.

Përgjigjja që iu kthye pas rusëve, bëri xhiron e gjithë botës: Ikni p**dhuni!
Ushtari, i cili e shqiptoi fjalinë e famshme, është Roman Hrybov. Së bashku me kolegët e tij, besohej se ata ishin të vdekur, i kishin vrarë forcat ruse.

Mirëpo, lajmi u përgënjeshtrua ditë më pas, pasi u bë me dijeni se ata thjesht ishin marrë peng nga ushtarët rusë.

Pas negociatave të vazhdueshme, u arrit edhe një marrëveshje shkëmbimi, për të kthyer ushtarët e ishullit të Gjarprit në atdhe dhe këtë herë, me nderime.

Hrybov, heroi i kësaj ngjarjeje, u prit dhe u dekorua nga ana e Ministrisë së Mbrojtjes me një medalje të lartë.

Menjëherë pas çasteve emocionuese të pas-kthimit ndërkohë, ai ka vendosur të rikthehet në luftë, për të mbrojtur vendin dhe tokën e tij.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago