Categories: Viral

U tha se u dènua me katër vite heqje lirie/ Jepet vendimi për Bojen Lakon

Prej ditësh ka bërë xhiron e mediave dhe ka ngjallur shumë reagime dënimi i Bojken Lakos me 3 vite bu rg për shkak se kishte hapur 4 dritare pa leje në një godinë që do kthejë në studio muzikore.

Dë nimi është konvertuar nga Gjykata e Tiranës në shërbim prove dhe me një gjobë prej 500 mije lekësh të vjetra për këngëtarin dhe artistin Bojken Lako.Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, ka pritur sot në zyrën e tij, muzikantin Boiken Lako, i cili u dënua pasi hapi katër dritare në një ndërtesë, të cilën do e kthente studion e tij muzikore.Ai ka treguar se atë që ka ndodhur nuk mund ta kthejnë pas, por mund të bëjnë që shërbimi i Lakos ndaj komunitetit të mos shihet si provë, por si kontribut. Sipas Manjës, ata kanë rënë dakord për një projekt mjaft interesant, që dp të vihet në skenë.

“Nuk mund të kthejmë pas çka ndodhur, por mund të bëjmë që shërbimi i Bojkenit ndaj komunitetit të mos shihet si provë, por si kontribut, ashtu si ai ka ditur gjithmonë ta japë.E pse jo, të jetë shembulli i parë i një qasjeje dhe vizioni të ri që kemi për Shërbimin e Provës dhe në këtë panoramë të re, së bashku me Bojkenin, biseduam dhe dakorduam për një projekt mjaft interesant, të cilin e pres me padurim të vihet në jetë”, shkruan ministri Manja shoqëruar me disa foto me këngëtarin Lako.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago