Categories: Viral

Ukraina i’a ben 8 me 2 rusise ne lindje, i rimerr te gjitha vendet e okupuara thuaj se…

Në vijën e fro ntit Ukraina tha se kishte shtyrë pas forc.at ruse në lindje dhe kishte mbyllur rrjedhën e gazit përmes territorit të kontro lluar nga rusia duke ngritur kështu spektrin e një kri.ze energjie në evropë.

Shefi i shta bit të forcave të ar matosura ukrainase tha se tru.pat kishin rimarrë kontrollin e Pytomnyk-ut një fshat në veri të Harkivit pranë kufi rit me rusinë.

Minis tria britanike e mbrojtjes ndër.kohë tha në buletinin e saj të përditshëm mbi situatën ushta rake se forcat ukrainase kishin ri.marrë disa qytete dhe fashtra nën kontroll.

Në fsha tin Vilkhivka më pak se 30 km në jug të kufirit rus një pensionist treg.on se trupat ruse e kishin për dorur atë dhe banorë të tjerë si mburoja njerëzore para se të tër.hiqeshin si pasojë e lu ftimeve të ashpra.

Avanc imi i ukrainës duket se ëhstë më i shpejtë nga sa vetë kievi e kish.te menduar pas zbrapsjes së rusisë nga krye qyteti kiev dhe jashtë ukrainës veriore në fillim të prillit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago