Categories: Viral

Ukraina: Kemi shkatërruar mbi 600 tanke ruse dhe 107 sisteme raketash

Trupat pushtues ruse vazhdojnë të pësojnë humbje të konsiderueshme në Ukrainë. Që nga fillimi i pushtimit rus, Rusia ka humbur tashmë rreth 18,300 trupa.
Deklarata përkatëse është bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Ukrainës.

Midis 24 shkurtit 2022 dhe 4 prillit 2022, humbjet totale luftarake të armikut përfshinin gjithashtu 647 tanke, 1,844 automjete të blinduara luftarake, 330 sisteme artilerie, 107 sisteme raketash të shumëfishta, 54 sisteme luftarake kundërajrore,, 27 avionë, 2 aviona, mjete motorike, shtatë varka, 76 depozita karburanti, 92 mjete ajrore pa pilot, 25 njësi pajisje speciale dhe katër sisteme të lëvizshme SRBM.

Të dhënat ende nuk janë përditësuar. Llogaritja është e ndërlikuar për shkak të intensitetit të lartë të armiqësive.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago