Categories: Viral

Urime Shqiptarë!! Kryeministri I Vendit Të BE-se Dorëzon Dokumentin Në Bruksel Për Bashkimin E Kosovës Me Shqiperinë

Media sllovene “Necenzurirano.si” ka publikuar sëfundmi një “dokument diplomatik jozyrtar” që flet për ndryshim të kufijve në Ballkan.

Ky dokument është dërguar në Bruksel nga kryeministri slloven Janez Jansha dhe flet për kufij të rinj në Ballkan.

Ajo që na intereson më shumë ne shqiptarëve është bashkimi i Shqipërisë me Kosovën. Sipas dokumentit të publikuar, gati 95% të shqiptarëve të Kosovës duan bashkimin me Shqipërinë.

Më konkretisht shkruhet: Bashkimi i Kosovës dhe i Shqipërisë. “Në Kosovë, 95 përqind e popullsisë dëshiron të bashkohet me kombin vendas shqiptar.

Situata është e ngjashme në Shqipëri.

Kufiri midis Shqipërisë (një anëtar i NATO-s) dhe Kosovës është praktikisht inekzistent.

Pjesa Serbe e Kosovës do të status special – duke ndjekur shembullin e Tirolit të Jugut një provincë autonome në Italinë veriore, ku shumica e popullsisë është gjermanishtfolëse.

Megjithatë, në Bruksel askush nuk e ka konfirmuar se presidenti i Këshillit të Bashkimit Evropian, Charles Michel, e ka marrë këtë “dokument” nga kryeministri slloven.

Sipas medias sllovene, Charles Michel e ka marrë këtë “dokument” përmes postës zyrtare diplomatike, prandaj ekzistenca e tij “mund të mohohet publikisht në çdo kohë”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago