Categories: Viral

Ushtaraku i NATO-s zgjedh “Bareshën” për t’u përshëndetur me Kosovën

Trupa muzikore e Forcës së Sigurisë së Kosovës, ia ka plotësuar dëshirën ushtarakut gjerman, Jörg Rüter, që sot e la Kosovën.

Me kërkesën e tij e interpretoi melodinë e këngës emblematike kosovare “Baresha”, që ishte kompozuar nga Rexho Mulliqi e kënduar për dekada nga Nexhmije Pagarusha, njofton Klan Kosova.

Gjenerali e pati këtë nder kur në ceremoninë e mbajtur në Ministrinë e Mbrojtjes në Prishtinë e dorëzoi detyrën e drejtorit të Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s në Kosovë. Atë e mori bashkëvendësi i tij, Joachim Hoppe.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago