Viral

Ushtarët e Ukrainës kundërsuIm nga Kharkiv, çliruan 7 qytete dhe po i afrohen kufirit me Rusinë

Sipas raporteve nga fronti lindor në Ukrainë kundërsuImi i ukrainas ka pasur sukses dhe po vazhdon drejt kufirit rus në lindje.

Sipas raporteve të të mërkurës kundërsuImi i nisur këtë javë nga Kharkiv kishte depërtuar rreth 40 kilometra brenda territoreve përkohësisht të okupuara nga forcat ruse. Të premten në mbrëmje raportohet se forcat ukrainase kanë çliruar deri tani edhe 7 shtatë qytete në këtë rajon duke depërtuar drejt lindjes.

Sipas reporterit të luftës illia Ponomarenko forcat ukrainase kanë kapur pika artilerie ruse gjatë mësymjes së tyre në lindje.

SulImi rus në Kharkiv dhe Izium që kishte qëllim të çajë drejt Sloviansk për të rrethuar forcat ukrainase në betejën për Donbas.

Në Izium sipas raporteve rusët janë të lidhur në betejë të rreptë me ukrainasit dhe nuk kanë mundësi të përforcojnë trupat e të intervenojnë në lindje të Kharkiv.

Dje ishte raportuar nga shtabi i ushtrisë ukrainase se forcat ruse janë zmbrapsur në Donjtesk dhe tani po përqendrojnë përpjekjet e tyre në rajonin e Luhansk.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago