Categories: Viral

‘Ushtarët rusë janë demoralizuar, po qëllojnë avionët e tyre dhe po refuzojnë urdhrat’

Ushtarët e demoralizuar rusë në Ukrainë kanë rrëzuar ”aksidentalisht” avionin e tyre, kanë sabotuar pajisjet e tyre dhe kanë refuzuar të zbatojnë urdhrat, sipas Jeremy Fleming, drejtor i agjencisë së spiunazhit në Mbretërinë e Bashkuar.
Shefi i spiunazhit britanik pritet që në një fjalim të rrallë në Australi të bëjë publike këto të dhëna, derisa sipas tij kjo tregon se presidenti rus Vladimir Putin, nuk ka ditur ta vlerësoj situatën në mënyrën e duhur në Ukrainë.

Në këtë fjalim gjithashtu pritet që ai të tregoj se njësia Ëagner, po përgatitet të dërgojë një numër të madh trupash për të luftuar krah rusëve.

Ata ka të ngjarë të përdoren si “ushqim për top” në përpjekje për të kufizuar humbjet ushtarake ruse.

Fleming do zbulojë indikacione se suImuesit kibernetikë rusë po “kërkojnë objektiva” në vendet që kundërshtojnë luftën e Rusisë në Ukrainë.

Drejtori do të thotë se këshilltarët e Putinit kanë frikë t’i tregojnë të vërtetën për atë që po shpaloset në Ukrainë, sipas një kopjeje paraprake të fjalimit, i cili po zhvillohet në Universitetin Kombëtar Australian në Canberra.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago