Categories: Viral

Vehbi Kajtazi: Pjesëtarë të UÇK-së kanë kryer KRlME Iufte

Gazetari Vehbi Kajtazi ka thënë se Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka kryer KRlME Iufte.

Kajtazi tha se pjesëtarë të UÇK-së kanë kryer KRlME por duhet të gjenden kush janë ata.

“Këta njerëz janë të pafajshëm, derisa të vërtetohet e kundërta.

Këta e kanë udhëhequr një Iuftë që sot na jemi të lirë, e mirë e keqe, me gabime, pa gabime”, tha Kajtazi teksa fliste për ish krerët e UÇK-së në Hagë.

“Kanë bërë gabime, unë e kam thënë në këtë studio dhe në plot vende.

Po, UÇK-ja ka kryer KRlME Iufte, por duhet me gjetë kush.

Pjesëtarë të UÇK-së kanë kryer KRlME Iufte, janë vërtetuar edhe në Gjykata”, shtoi ai tutje në RTV Dukagjini.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago