Viral

VIDEO/Kapet momenti kur Sistemi raketor i Britanise rrezon nje dron Rus, ushtaret Ukrainas i falenderohen Britanise…

Ky është mome nti dra matik kur një Iu ftëtar ukrainas për.dor një raketë të prodhuar nga Britania për të shpër thyer një dron rus suImi vjen përderisa tan ket dhe strehët e Vladimir Putinit po godi.ten gjithashtu në pritat e fundit të Ukrainës.

Pamjet tre gojnë një ushtar ukrainas duke lësh.uar rake tën Starstreak drejt dronit rus Orion shokët e tij ushtarë dëgjohen duke broh.oritur pasi ai qëllon dronin. Ai gjith ashtu mund të shihet duke festuar ndër.sa zgjat gishtin e mesit drejt qiellit shkruan The Sun.

Klipi u shpër nda nga ushtari ukrainas Yuriy Kochevenko i cili falë.nderoi Britaninë për sistemin raketor dhe tha se Ukraina përdor mbështetjen e aleatëve në mënyrë efektive.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago