Categories: Viral

Video qe po le namin ne rrjete sociale / Kapen momentet kur snajperisti Ukrainas nga distanca eIeminon ushtarin rus…

L ufta në Ukrainë po vazhdon dhe tashmë po bë.het më e ashpër nga ushtria ruse sepse ata nuk po kursejnë as popullatëvn civile.

Kjo dëshmohet nga va rrezat ma.sive që po gjendet aty por rezi stenca e ushtrisë ukrainase ka befasuar të gjithë ata kanë shfaqur një vullnet të jashtë.zakonshëm për të mbrojtur vendin e tyre ku me taktika të ndryshme ata po shkatë rrojnë ushtrinë ruse.

Video që do të shih ni më poshtë tregon momen.tin kur një snajperist ukrainas vr et ushtarin rusë nga një distancë e largët pamjet janë shpër.ndarë nga mediat ukrainse.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago