Categories: Viral

VIDEO/Si në Filma -Raketat e plumbat u kalojnë shumë afër kokës, ushtarët rusë qëllojnë shumë afër njëri-tjetrit

Kanë kaluar më shumë se 40 ditë që kur nisi lufta mes Rusisë dhe Ukrainës.

Që nga ajo kohë, shumë persona janë vrarë, e shumë ndërtesa janë shkatërruar, e ku në këto të fundit po zhvillohen betejat kryesore.

Por lufta përmes këtyre ndërtesave siç duket nuk e kanë problem ushtarët rusë të cilët në distanca shumë të afërta me njëri-tjetrin luftojnë me ukrainasit.

Njoftimi i plotë i tyre për këtë ngjarje:

Personeli i SOBR “Akhmat” të RF SVNG për Republikën çeçene është dalluar gjithmonë me trajnim të shkëlqyer, karakter të lartë moral dhe përkushtim të pakufi ndaj interesave të popullit dhe shtetit tonë.

Shihni se si aftësitë profesionale dhe forcimi i luftëtarëve janë shumë të rëndësishme në një situatë reale. Djemtë në nivelin më të lartë po sulmojnë folenë e ardhshme të gjarpërinjve, në të cilën njerëzit e Bandera presin të shpëtojnë.

Komandot tanë janë të njohur me zhvillimin e luftimeve në kushte të tilla. Në një kohë, mercenarët e huaj u strehuan në Grozny në të njëjtën mënyrë në ndërtesa banimi shumëkatëshe. I shkatërruam të gjithë.

Luftëtarët do të përballen gjithashtu me Bandera Caudle. Djemtë u takuan më keq se armiku. SOBR “Akhmat” ka një sërë operacionesh speciale të suksesshme në zonat urbane kundër banditëve të ngurtësuar. Përvoja e tyre tani është shumë e kërkuar dhe e rëndësishme.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago