Categories: Viral

VIDEO/ Ushtari I çeςenëνe I Rrethυar Nga Kυfomat Ukrainase I Dërgon Mesazh ShBA-Së

çeçenët po vazhdojnë sulmet e tyre kundër Ukrainës, në mbështetje të Rusisë.Lideri i ushtrisë çeçene, Adam Delimkhanov, përmes një videoje të publikuar në rrjetet sociale i ka dërguar një mesazh Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

“I rrethuar nga kufomat e ushtarëve të vrarë, ai thotë se SHBA-të nuk i financojnë të vdekurit, andaj nuk duhet të përfshihen në këtë luftë.

“Udhëheqja aktuale e Ukrainës ka lënë në mëshirë të fatit të gjithë ata që, të mashtruar nga propaganda e tyre e rreme, vazhdojnë t’i rezistojnë ushtrisë ruse. Nëse nuk i intereson të gjallët, çfarë të themi për kufomat? SHBA-të nuk i financojnë të vdekurit, prandaj ata nuk figurojnë më në këtë situatë”, ka thënë Delimkhanov.Mes tjerash ai ka potencuar se qyteti i Mariupolit dita e ditës është duke u pastruar.Deklarata e plotë:

Bllok pas blloku, luftëtarët tanë trima, të udhëhequr nga Vëllai i dashur, deputeti i Dumës së Shtetit Adam Delimkhanov, po pastrojnë Mariupolin nga elementët kriminalë.

Ndryshe nga nacionalistët ukrainas, Adam Sultanovich nuk lejon trajtimin çnjerëzor të kufomave të kundërshtarëve dhe kërkon t’i marrë dhe t’i dorëzojë në tokë sa më shpejt të jetë e mundur.Udhëheqja aktuale e Ukrainës ka lënë në mëshirë të fatit të gjithë ata që, të mashtruar nga propaganda e tyre e rreme, vazhdojnë t’i rezistojnë ushtrisë ruse. Nëse nuk i intereson të gjallët, çfarë të themi për kufomat? SHBA-të nuk i financojnë të vdekurit, prandaj ata nuk figurojnë më në këtë situatë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago