Categories: Viral

VIDEO/ Ushtari ukrainas dashurohet me ushtaren pasi luftuan një muaj së bashku, i propozon martesë

Në luftën në Ukrianë përveç që qytetarët po kanë dhimbje për humbjen e më të dashurve, frikë e terror, nuk po iu mungon as dashuria.

Martesa, propozime e shumë momete tjera të bukura janë të pranishme në mesin e të shtënave me armë e frikës nga vdekja.

Volodymyr dhe Irina janë dy të rinj që u takuan në një nga njësitë ushtarake dhe kanë një muaj që kur janë njoftuar.

Irina ka tre vjet që shërben në ushtri dhe nuk ishte menduar që brenda një muaji do të merrte një propozim për t’u martuar.

Më poshtë keni pamjet nga propozimi për martesë në mesin e detyrës në mbrojtje të atdheut.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago