Categories: Viral

Vijnë rrëfimet rrënqethëse nga Ukraina/ Gruaja te keput shpirtin me ato qe thote: Ia vränë burrin para syve, I hoqën trikon edhe e qèlluan në kokë

Në qytetin ukrainas të Bucha-s, trupat e Putinit ma sakruan civilët e pam brojtur. Ka t rupa të vd ekur ngado. Të dje gur, të gj ymtuar, të gro posur.

Irina Abramova, 48 vjeç: “Ishte 5 marsi. Ishim në shtëpi, kur dëgjuam papritur një s hpërthim, që shka tërroi gjysmën e shtëpisë. Më pas nisën të qël lojnë nga dritaret. Dilni jashte, thërrisnin. Burri im, Olegu doli jashtë dhe tha: Mos që lloni, ka vetëm civilë këtu.

Ush tarët i thanë që të ngrinte duart lart. Dola edhe unë jashtë. Më pyetën se përse po fshihesha. U thashë se isha e fr ikësuar. Më thanë: Shiko, ne jemi rusë. Ne kemi shiritat e Shën Xhorxhit. Kemi ardhur t’ju çlirojmë”.

“Më pas nisi të di gjej edhe shtëpia jonë. Olegu tentoi që të shuante z jarrin. Në këtë moment e kapën, i hoqën trikon, e ulën në gjunjë dhe e qël luan pas koke. Më pas nisën të më pyesin mua. Më thonin: Ku janë na zistë t?”

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago