Categories: Viral

Vllahiu: Njerëzit në Kosovë mendojnë se Speciaja është krijuar për korrupsion e jo për KRlME Iufte

Analisti politik, Arbër Vllahiu, për zgjerimin e aktakuzës rreth ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi e Rexhep Selimi, tha se është e paqartë.
Ai thotë se njerëzit në Kosovë nuk e kanë kuptuar që Dhomat e Specializuara janë për njerëzit që pretendohet se kanë kryer KRlME në vitet 1998-2000, por Dhomat e Specializuara kanë qenë të krijuara për shkak se këta njerëz të cilët që 20 vjet kanë qenë në pushtet kanë kryer KRlME të tjera.

“Për një pjesë të madhe të njerëzve Gjykata Speciale është treguar se ka proregativa politike dhe kjo për arsye se gradualisht ka filluar të ndërhyjë edhe në fushën politike dhe formësimin e skenës politike në Kosovës”, është shprehur Vllahiu në Rubikon në Klan Kosova.

Tutje, Vllahiu thotë se gradualisht, Gjykata Speciale po e luan edhe një rol në skenën politike të brendshme në Kosovë duke e formësuar atë dhe duke heq njerëz prej skenës politike.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago