Categories: Viral

Volodomyr Zelensky hallakat gjithe boten me kete goditje te papritur qe i dha Rusise / Ukraina nuk do te ndalet derisa te…

Volodomyr Zelensky hallakat gjithe boten me kete goditje te papritur qe i dha Rusise / Ukraina nuk do te ndalet derisa te…

Presi denti ukrainas Volodymyr Zelensky ka publ.ikuar një video mesazh duke përkujtuar fitoren ndaj Gjermanisë naziste në Lu ftën e Dytë Botërore dhe duke thënë se ve.ndi i tij do ta fitojë luf tën me Rusinë.

Sipas BBC Zelenskyy tha gjith ashtu se Ukraina nuk do ti japë Rusisë as.një pjesë të tokës sonë.

Ne po Iu ftojmë për një fitore të re rruga drejt saj është e vësh.tirë por nuk kemi dyshim se do të fitojmë tha ai shumë shpejt do të festojmë dy fit.ore në Ukrainë ndërsa Rusia asnjë.

Ne fituam atëh erë ne do të fitojmë tani dhe Khreschatyk do të shohë par.adën e fitores Fitoren e Ukrainës! Gëzuar Ditën e Fito res mbi Naziz.min Lavdi Ukrainë tha Zelensky në një pos tim në Telegram.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago