Categories: Viral

Vucic me ankesa te panderprera per dialogun me Kurtin / ”Nuk do te kete dialog real me Kurtin ”

Vucic me ankesa te panderprera per dialogun me Kurtin / ”Nuk do te kete dialog real me Kurtin ”

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se nuk pret “asgjë të mirë” nga bi.sedimet me Kosovën, sepse “nuk ka dia.log real”.

Vuçiq këtë de.klaratë e bëri në një konferencë për media pasi ndoqi stërvitjet ush.tarake në Batajnicë dhe u ankua se askush s’po e de.tyron Kosovën të zbatojë marrë.veshjet e nënshkruara në Bruksel.

“Jo me dë.shirën tonë, jo me vullnetin tonë, por me dëshirën e atyre që as nuk mund të men.dojnë se si do ta përmbushin diçka që kanë nën.shkruar 10 vjet më parë,

askush nuk po i de.tyron ta bëjnë këtë, por ata që nuk po i detyrojnë janë në gjendje të na de.tyrojnë dhe ngacmojnë ne dhe njerëzit tanë”, u tha Vuçiq ga.zetarëve në Batajnicë, pasi mori pjesë në stërvitjet ush.tarake.

Ai u tha ga.zetarëve se qëllimi është që “ose të dëbohen serbët nga veriu ose të detyrohen të pajt.ohen me pa.varësinë”, si dhe ta çojnë Serbinë drejt njohjes së pavarë.sisë së Kosovës.

Sipas tij, dia.logu është reduktuar në “urdhra ndaj Serbisë, të cilat ajo nuk mund t’i për.mbushë për shkak të Kushtetutës dhe qën.drimit të saj”.

Vuçiq u ankua se me krye.ministrin e tanishëm të Kosovës nuk po mundet të dia.logojë, siç ka bërë me të mëparshmit, shkruan N1.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago