Categories: Viral

Vucic : Po ndihemi e gjithe Serbia ne presion te madhe nga Putin se ai po e njehe pavaresine e Kosoves…

Presi denti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka thënë se Serbia do të gje.ndet nën presion të madh pas deklaratave të presi dentit të Rusisë Vladimir Putin i cili tërhoqi paralele mes rasteve të Koso.vës dhe Donietskut e Luhanskut në Ukrainë.

Ai ka thënë se pres ioni tani do të jetë më i madh që Serbia ta njoh pavar.ësinë e Kosovës në mënyrë që Moska të mos mundet ta për dorë më si argument për veprimet e saj në Ukrainë.

Ne do të për ballemi me presionin më të fuqishëm për ta dëshm.uar që Kosovës nuk ka të bëj fare me atë që po ndodh në Ukrainë ka thënë Vuçiq duke shtuar se Serbisë do ti kërkohet ta njoh pa varësinë e Kosovës.

Për këtë arsye Kosovë do të jetë tema më domi nante në periudhat e ardhshme dhe më lejoni tju them që tani të gjithë liderët evrop.ianë më kanë thënë se Putin ka insistuar në rastin e Kosovës gjatë bise dave të përbashkëta ka deklaruar presidenti serb.

Vuçiq ka thënë se Serbia nuk pret një njo hje të Kosovës nga Rusia por ka frikë nga një pre.sion i madh që Serbia ta bëjë këtë gjë.

I gjithë Perë ndimi në mënyrë që tia mohojë argumentin Putinit do të kër.kojë nga Serbia që të lëvizë shpejt drejt njo hjes së Kosovës për ti thënë Putinit që ky nuk është rast i një.jtë ka deklaruar Vuçiq.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago