Categories: Viral

Vuçiq i ‘mbaruar’, Iajm i zi për serbët: Do të ndryshohet rezoIuta 1244, Rusine e Iargojnë nga OKB, Kosova në NATO

Aleksandar Vuçiq ka thënë se Serbia do të jetë në per.sion të madh, duke prezantuar një skenar që, si.pas tij, do të obli.gojnë Rusinë të largohet nga OKB-ja dhe ta ndry.shojnë rezolutën 1244.

Vuçiq këtë e ka thënë në një adre.sim për media, duke shtuar se Kosova do të njihet nga NATO, kë.sisoj, si dhe nga pesë shtetet mos-njohëse anëtare të BE-së, ra.portojnë mediet serbe.

“Sot në mëngjes përfundova bi.sedimet me zyrtarë evropianë dhe botërorë.

Pres që në periu.dhën e ardhshme të ketë disa kur.the politike për Serbinë.

E patë që disa në rajon po bëjnë gjithçka për ta rrë.zuar Serbinë.

E patë që shqiptarët kanë aplikuan për t’u anë.tarësuar në NATO.

Dhe se ata morën mbështet.jen e Turqisë. Mund të parashikoj se disa nga ini.ciativat e ardhshme do të jenë për.jashtimi i Rusisë nga OKB”, citohet të ketë thënë Vuçiq.

Ai më tej tha se edhe do të ketë pre.sion mbi Kinën që të heqë dorë nga Rezo.luta 1244.

“Pastaj vjen njo.hja e të ashtuquajturës Kosovë nga NATO dhe vendet e BE-së që nuk e kanë njo.hur deri më tani.

Kjo është ideja e lo.bistëve shqiptarë. Është e mundur apo jo kjo, nuk e për.jashtoj fare këtë mundësi”, deklaroi më tej ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago