Categories: Viral

Vuçiq po merret sërish me Kosovën: Nuk do ta njohë kurrë pavarësinë e këtij shteti

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se nuk do ta njohë kurrë pavarësinë e Kosovës dhe se do t’u përmbahet qëndrimeve të vendeve të G7-ës, të cilat theksuan se nuk do të lejojnë cenimin e integritetit territorial të me asnjë kusht. Vuçiq tha gjithashtu se udhëheqja e shtetit serb do të bëjë gjithçka që të mos ketë krizë për ushqim dhe gjëra te tjera elementare për shkak të situatës së krijuar ndër muajsh në. “Do të bëjmë gjithçka që të kemi karburant të mjaftueshëm, energji elektrike, gjithçka për një jetë të denjë, për ta çuar vendin përpara dhe për të siguruar rritje të mjaftueshme për të ngritur pagat dhe pensionet”, tha ai.

Ai po ashtu tha se ende nuk e di se kush do të jetë i mandatuar për kryeministër të qeverisë së re.
Vuçiq tha se deklarata e ministrave të vendeve të G7-ës nga të cilat u bëhet thirrje vendeve përreth që t’i bashkohen politikës së BE-së, është vetëm për Serbinë/Lajmi.net

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago