Categories: Viral

Vuciqi dhe Opozita Ne Kosove Ne “ZI”/ Kryeministri Albin Kurti ka udhëtuar për vizitë zyrtare në SHBA !!

Kryeministri i Kosovës sot ka nisur vizitën e tij zyrtare në Shtete e Bashkuara të Amerikës.Siç bëhet e ditur në komunikatën për media të zyrës së kryeministrit,

Kurti gjatë qëndrimit në ShBA, do të takohet me zyrtarë shtetërorë, udhëheqës të ndërmarrjeve, përfaqësues të organizatave, si dhe komunitetin shqiptaro-amerikan.

Poashtu kryeministri Kurti, sot do të takohet me përfaqësuesit e Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC).

Kurti ishte në Amerikën edhe para disa ditësh, ku kishte marrë pjesë ne ceremoninë e varrimit të ish-sekretares amerikane, Madeleine Albright.

Në fund të muajit shtator të vitit 2021 në Kosovë kishte dyshime nga opozita se kryeministrit të Kosovës Albin Kurtit, i ishte refuzuar viza për të udhëtuar në SHBA.

Në atëkohë lajmi u denocua si i rrejshëm, ndërsa premtimi i kryeministrit që vizita do ndodhë në nëntor 2021 nuk ndodhi.E i pyetur për këtë çështje në mars të këtij viti, Kurti kishte thënë se në SHBA do të shkoj për dhjetë ditë ose dy javë.

“Por nuk vjen në shprehje rishikimi i buxhetit në mes vit pa shkuar unë në ShBA, sepse po e shoh se ndoshta ju jeni më të interesuar se unë.

Edhe unë jam i interesuar që të shkoj, edhe kjo do të ndodhë në këtë pranverë. Edhe jo që do të shkoj, por edhe do të kthehem.

Do të më duhet të qëndrojë pak më shumë se zakonisht ashtu që edhe do të mund të ma bëni pyetjen “e kur do të ktheheni”, u përgjigj kryeministri Kurti.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago