Categories: Viral

Vulin “Të FaIa“ Shqiptarëve, Serbia Së Shpejti Do E Marrë Të Gjithë Kosovën

Ministri i punëve të brendshme të Serbisë Vulin ka komentuar incidentin me të sh tëna afër Kurshumlisë duke thënë se “Serbua nuk do braktis aspo lëshojë asnjë centimetër të territorit të vetë.

Sipas Vulin org an et serbe pas hetimit të qëllimit të grupeve të panjohura që erdhën nga Podujeva dhe atë nën mbrojtjen e personave tjerë të a rmatosur me a rmë të gjata që të presin malin në zonën e sigurisë tokësore,

kanë reaguar ndaj si u shpreh “ban da ve të org aniz uara shqiptare “ që lëvizin nga hapësira e Kosovës, tha ia për TV Prva.

Ai a kuzoi Policinë e Kosovës se sillet si aleat i këtyre gr up eve, përderisa KFOR vazhdimisht shprehet se kjo nuk është përgjegjësi e tyre.

“Do doja që kjo të ishte vetëm incident dhe mos të ndodhë më,

Por nuk është ashtu, ato janë banda të or gan izu ara shqiptare që lëvizin nga terr itori i Kosovës dhe presin malet,

kjo është plaçkë të organizuara edhe pajisura, të a rmatosur dhe sapo vërejnë forcat tona ata sh krepin zjarr” tha Vulin.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago