Categories: Viral

Zelensky con pesh gjithë botën me këtë kërkesë që ka nga Bullgaria ! Pse po e kërkon këtë nga Bullgaria…

Presi denti ukrainas Volodymyr Zelensky i ka kër.kuar Bullgarisë që të ndihmojë Ukrainën me ri parimin e pajisjeve ushtarake të dë.mtuara në Iu ftën e vazhdueshme me Rusinë njoftoi të mërkurën Televizioni Kombë tar i Bullgarisë.

Sipas CNN ambas adori i Ukrainës në Sofje Vitaly Moskalenko ka para.qitur një letër nga Zelensky në Parlamentin e Bullgarisë në të cilën presidenti ukrainas thotë se auto ritetet në Kiev shpresojnë se Bullgaria do të ndih.mojë në riparimin e pajisjeve ushtarake ukrain ase dhe do të vazhdojë të ndihmojë ukrainasit që ikin nga Iu fta.

Zelensky thotë se shpre son që Bullgaria të vazhdojë të ofro.jë ndihmë humanitare duke përfshirë ilaçe veshje dhe ushqime.

Në letër Zelensky thotë se shpre son se bashkëpunimi energjetik midis dy vend.eve dhe eksporti i energjisë elektrike dhe gazit nga Ukra ina në Bullgari do të vazhdojë.

Zelensky thotë gjith ashtu se shpreson që Bullgaria të vazhd.ojë të mbështesë Ukrainën në rrugën e saj drejt inte grimit në BE.

Parlamenti bullgar do të vend.osë më vonë të mërkurën nëse do të mbësh tesë Ukrainën me pajisje ushta.rako teknike.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago