Viral

Zemaj pro tërheqjes së Trustit: Është nevojë e qytetarëve duke marrë parasysh ngritjen e çmimeve

Deputeti nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj ka shpalosur qëndrimin e partisë në lidhje me tërheqjen e trustit pensional nga qytetarët.

Ai para gazetarëve tha se LDK e përkrah një nismë të tillë por që mënyra e tërheqjes së trustit të rishikohet.

Zemaj tutje thotë se kjo tërheqje është nevojë e qytetarëve duke marrë parasysh ngritjen e çmimeve kohëve të fundit.

“Ne e kemi dhënë qëndrimin tonë publik për këtë çështje dhe me vendim të qeverisë presim që të shkoj kjo procedurë të rregullt. Është nevoja e qytetarëve për një tërheqje të tillë duke marrë parasysh ngritjen e çmimeve. Jemi në përkrahje të tërheqjes të një shume të caktuar të parave por kjo do të duhej të bëhej në atë mënyrë duke mos e dëmtuar të ardhmen pensionale të qytetarëve. Forma dhe mënyra e tërheqje së këtyre mjeteve duhet të rishikohet”, tha Zemaj.

Ndryshe deputetë nga opozita kanë bërë propozimin që tërheqja e trustit nga qytetarët të bëhet deri në 30 për qind.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago