Categories: Viral

Zyrtarja Amerikane dergohet ne takim te pa paralajmerueshem ne Kiev / Cfare deklaruan pas vizites po habit boten…

Krye tarja e Dhomës së Për.faqësuesve Nancy Pelosi dhe presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky Kiev 1 maj 2022.

Krye tarja e Dhomës së Përfaqësuesve të Shte.teve të Bashkuara Nancy Pelosi ka bërë një vizitë të paparalajmëruar në Kiev ku u takua me presi.dentin ukrainas Volodymyr Zelensky dhe me zyrtarë të tjerë.

Zelensky pos toi një video më 1 maj nga takimi me Pelosin ne besojmë se po ju vizi.tojmë për tiu thënë faleminderit për Iu ftën tuaj për liri i tha Pelosi Zelenskyt ne jemi në kufirin e lirisë dhe lu fta juaj është për të gjithë.

Angazhimi ynë është të je.mi aty për ju derisa të përfundojë Iu fta shtoi ajo.

Kjo vizitë është e pa paralajmëruar dhe vjen në ko.hën kur SHBAja dhe shtetet e tjera kanë shtuar për pjekjet për ti dërguar ndihmë ushtarake dhe mbësh.tetje tjetër për Ukrainën.

Takimi i dele gacionit amerikan me zyrtarët ukra.inas në Kiev më 1 maj 2022 Pelosi tha se dele gacioni ka përcjell mesazhin se ndih.ma amerikane është duke ardhur.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago